Agama - Viatge de Noces a Alaska i Tahiti, Lluna de Mel
viatges a Alaska: trineus de góssos huskies - Lluna de Mel

Viatges a Alaska i Yukon: Lluna de Mel a Alaska... amb final a Tahiti

Resum:

Si voleu fer un viatge de noces a Alaska, vet aquí un bon exemple... i una combinació de fred i calor digne de totes les mencions: van acabar a Tahiti, navegant entre coralls! El van fer l'agost de 2017, i espero que el matrimoni els vagi tan bé com el viatge.


Dates en què es va fer el viatge:

Del 3 al 26 d'agost de 2017

Nombre de persones:

2

Nombre d'habitacions:

1 Doble

Tipus de vehicle:

Intermig
Itinerari esquemátic:

03-08-2017 - Barcelona - Anchorage
04-08-2017 - Anchorage - Talkeetna
05-08-2017 - Talkeetna - Denali
06-08-2017 - Denali Toundra Wilderness Tour
07-08-2017 - Denali - Fairbanks
08-08-2017 - Fairbanks - Kennicott
09-08-2017 - McCarthy / Kennicott (Wrangell St Elias)
10-08-2017 - Kennicott - Chitina - Valdez
11-08-2017 - Valdez (Creuer al Columbia)
12-08-2017 - Valdez - Homer
13-08-2017 - Homer (Katmai - Lake Clark)
14-08-2017 - Homer
15-08-2017 - Homer - Seward
16-08-2017 - Seward (Kenai Fjords)
17-08-2017 - Seward
18-08-2017 - Seward - Anchorage - Aeroport
19-08-2017 - Papeete - Tahití
20-08-2017 - Tahití
21-08-2017 - Tahití
22-08-2017 - Tahití
23-08-2017 - Tahití
24-08-2017 - Tahití
25-08-2017 - Papeete - Aeroport
26-08-2017 - Barcelona

Itinerari detallat:


03-08-2017

Barcelona - Anchorage
Sortida del vol des de Barcelona cap a Anchorage. En arribar als Estats Units, passeu la frontera (cal haver-se fet prèviament el visat "ESTA" per poder pujar a l'avió) i la duana. Reculliu equipatges i cotxe de lloguer, i inicieu la vostra ruta per Alaska.
Travessareu Anchorage (la ciutat més gran d'Alaska, uns 250 mil habitants, a l'estiu), i us dirigiu cap al centre (hi sereu en uns 20 minuts), on hi ha el vostre hotel. Temps lliure per estirar les cames, sopar i anar a descansar després del llarg viatge.
Nit a Anchorage.


Serveis Inclosos:
- Lloguer de Cotxe: 03-08-2017 al 18-08-2017 - Cotxe de categoria "Intermitja", corresponent a un Mazda 3 Skyativ (o similar). Capacitat per 5 persones, 2 maletes grans, 2 maletes petites, canvi automàtic, aire condicionat. Inclou quilometratge il·limitat, assegurança amb franquícia per col·lisió o robatori, cobertura addicional de responsabilitat civil, taxes locals i d`aeroport, conductors addicionals i dipòsit de benzina (es pot tornar buit).

- Allotjament: Captain Cook: Un dels grans hotels a Anchorage, situat al centre de la ciutat. Habitació amb llit "King" (extra gran), diversos restaurants, aparcament de pagament.



04-08-2017

Anchorage - Talkeetna
Sortida d'Anchorage cap al nord, seguint la que comença com autopista 1 i poc a poc es converteix en carretera 1. Parades al Heritage Center i al cementiri indí­gena d'Eklutna. Seguiu i en menys de dues hores de cotxe, sereu a Talkeetna: és un poble d'uns 200 habitants, que serveix de base per la gent que vol escalar el Mt Denali, i pels que en fan un sobrevol. Si heu vist "Doctor a Alaska", aquest serà el primer cop que tingueu la sensació de ser prop de "Sicily". Us instal·leu al vostre allotjament, i aneu cap a l'aeroport, on teniu el punt de sortida del sobrevol del Mt Denali.
A la tornada, temps per passejar pel carrer major i sopar en qualsevol dels restaurants locals.
Nit a Talkeetna.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Sobrevol del Mt Denali i aterratge en glacera: sortida des de l'aeroport de Talkeetna, en una avioneta d'unes 10 places, i que disposa d'uns esquis adaptats al tren d'aterratge. Vol d'uns 20 minuts, fins arribar a prop del Mt Denali (6.194 metres). Es fa la volta a la muntanya i seguidament s'aterra en una de les glaceres que neixen del Mt Denali. Un cop aterrats, es permet baixar, durant 10 o 15 minuts (segons el temps, molt variable). Enlairament i tornada cap a Tallkeetna. En total, l'excursió té una durada d'unes dues hores.
Nota important: aquesta excursió té un alt grau de cancelacions, a causa del clima. Si l'excursió no es pot fer a l`hora prevista, us demanaran si la voleu fer més tard, o si en voleu fer una altra. Si no accepteu, per la raó que sigui, ens retornen el total de l'import de l'excursió, que nosaltres us traspassem a la vostra tornada del viatge. Aquest fet és aplicable a la resta d'activitats a Alaska.

- Allotjament: Chinook Wind Cabins: A la entrada de Talkeetna. Hi ha 5 cabanes, de diferents mides (algunes per 2 persones, altres en poden allotjar fins a 6), amb microones, cafetera, nevera i wifi. A tocar de diversos restaurants i del lloc on us recomano esmorzar.



05-08-2017

Talkeetna - Denali
Esmorzar: hi ha un bon lloc per fer un primer esmorzar estil Alaska (molta quantitat, amb carn, patates, ous... un menjar no estrictament sa, però molt bo).
Agafeu el vostre cotxe, i us dirigireu cap al parc nacional de Denali. Són unes tres hores (aproximadament) en les que podreu contemplar el Mt Denali (si fa bon temps i els núvols no el tapen, el temps a Alaska sempre és ple de sorpreses de tota mena). En arribar a Denali, us instal·leu al vostre hotel i trasllat cap al parc per recollir els bitllets de l'excursió de l'endemà. Temps per visitar la zona oberta del parc (fins a la milla 14 es permet anar-hi amb el vehicle privat), i si teniu sort, ensopegareu amb caribús.
Tornada cap a l'hotel, sopar.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Denali Grizzly Bear Resort: Càmping i motel al sud del parc de Denali. Cabanes estil Basic, al fons del complexe, a tocar del riu. Disposen de dos llits queen, lavabo privat, balcó amb vistes, secador, cafetera i mitja hora de wifi (de pagament a partir dels 30 minuts). Per esmorzar cal anar a un altre hotel a l'altra banda de la carretera.



06-08-2017

Parc Nacional de Denali
Possiblement hagueu de matinar, l'excursió d'avui a l'interior del parc nacional de Denali pot sortir a partir de les 5 de la matinada (normalment entre les 6 i les 8). Esmorzeu bé, i pujada a l'autobús que us durà, durant unes 8 hores, per dins del parc. S'arriba fins el km 100, amb diverses parades en les quals es pot baixar de l'autobús.
Tornada per la tarda, amb temps lliure per anar a fer alguna altra activitat (ràfting, quads, anar a cavall...).
Tornada a l'hotel i sopar.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Toundra Wilderness Tour. Excursió en autobus, amb xofer - guia en anglès. Té una durada de 8 hores, i es fa un recorregut d'anada i tornada per la pista cap a l'interior de Denali, fins a l`area del riu Toklat, uns 100 km des de la porta del parc. Es fan diverses parades, d'uns 10 o 15 minuts cadascuna, permetent baixar de l'autobus. Inclou un menjar tipus pí­cnic (en una caixeta que donen en pujar). Si es surt pel matí­, sol ser a les 6 o a les 7h. Si es surt per la tarda, sol ser a les 13 o les 14h.
Hi ha bones opcions d`observació de fauna, com ara óssos grizzly, cabres de muntanya, alces, cèrvols, caribús... i si el temps acompanya, hi ha une smolt bones vistes del Mt Denali.

- Allotjament: Denali Grizzly Bear Resort: Càmping i motel al sud del parc de Denali. Habitacions Cedar Room, al fons del complexe, a tocar del riu. Disposen de dos llits dobles, balcó, secador, cafetera i mitja hora de wifi (de pagament a partir dels 30 minuts). Per esmorzar cal anar a un altre hotel a l'altra banda de la carretera.



07-08-2017

Denali - Fairbanks
Podeu dedicar el matí a altres activitats com les que us esmento pel dia anterior. Sortida en direcció cap al nord. Hi ha pocs pobles en la ruta cap a Fairbanks. El més destacat és Nenana, popular per una curiosa loteria (per veure qui encerta quan es desglaçarà  el riu a la primavera següent). Arribada a Fairbanks en aproximadament 3 hores. Ciutat d'origen miner (s'hi va trobar or, amb la corresponent 'febre'), té uns 50 mil habitants, sense masses atractius. Podeu anar al nord de la ciutat, per veure l'oleoducte d'Alaska... o si és a principis de juny o a finals d'agost, anar al parc central, on s'hi reuneixen grans grups d'aus migrant cap al sud o el nord.
Nit a Fairbanks.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Bridgewater: Al centre de Fairbanks, amb diversos restaurants a prop. Habitacions amb 1 o 2 llits "Queen" o un llit "King", disposa de cafetera i secador (cal demanar-lo a recepció). Wifi a tot l'hotel, ofereixen un buffet esmorzar (calent o fred, segons es desitgi), no està inclòs en el preu.



08-08-2017

Fairbanks - Kennicott (Parc Nacional del Wrangell St Elias)
Inicieu la vostra ruta cap al sud-est, avui teniu una llarga jornada (aprox 500 km), però de gran bellesa paisatgística en molts dels seus trams. Una primera parada s'imposa al poble de North Pole, on segons els americans viu Santa Claus. De fet, es tracta d'una botiga de productes nadalencs amb un màrqueting fantàstic... En arribar a Delta Junction, us suggerim d'aturar-vos, ja que en aquest punt s'acaba l'Alaska Highway (la gran carretera construïda a corre cuita durant la II Guerra Mundial, connectant Alaska amb la resta dels Estats Units, a través del Canadà).
Continuareu cap al sud, a través de paisatges espectaculars, poc trànsit i gairebé cap poble. En arribar a l'encreuament de Chitina, tombareu cap a l'est. Abans d'arribar a aquest poble, veureu el petit aeròdrom. Aparqueu el cotxe, agafeu l'equipatge bàsic, i espereu l'avioneta que cap a les 5 de la tarda us vindrà a recollir. Vol d'una mitja hora fins a McCarthy, dins del parc nacional del Wrangel St Elias. Trasllat a Kennicott, per passar-hi la nit.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Vols entre Chitina i McCarthy, i excursió a la glacera Root: vol en avioneta des de l`aeròdrom de Chitina, on es deixa el cotxe, fins a McCarthy, dins del parc nacional del Wrangell St Elias. L`eqipatge màxim permès és de 12 kg per persona. Vol d'uns 30 minuts. A l'arribada a McCarthy, trasllat en shuttle fins a Kennicott.
Excursió amb guia, en anglès, fins a la glacera Root, on us posareu grampons per poder caminar sobre el gel. Durada d'unes 4 hores.
Trasllat a McCarthy en shuttle, per poder agafar el vol de tornada cap a Chitina.
Els horaris queden indicats a l'itinerari.

- Allotjament: Kennicott Glacier Lodge: Hotel a  Kennicott, dins del parc nacional del Wrangell St Elias, és l'únic gran edifici del poble, tot de fusta, antiga residència dels enginyers de la mina. Restaurat amb gust, davant de la glacera. Habitacions en un edifici adjunt, amb lavabo privat (versus les altres de l'hotel, a la part "antiga", que el tenen compartit). Disposen de dos llits "Queen". Els menjars (esmorzar, dinar i sopar) estan inclosos.



09-08-2017

McCarthy / Kennicott (Wrangell St Elias)
Pel matí, després d'esmorzar, excursió amb guia (en anglès) cap a la glacera Root. Allà us posareu uns grampons, per poder caminar sobre el gel. Tornada cap a Kennicott. Possibilitat de fer altres activitats (sobrevol de les muntanyes del Wrangell St Elias, excursions guiades de nivell més alt, visita guiada per la història de Kennicott...) o simplement anar fins al poble veí de McCarthy (20 habitants a l'hivern, uns quants més a l'estiu). No dubteu a consultar-nos sobre les diferents opcions d'activitats que desitgeu que us incloguem per aquesta jornada dins del parc nacional.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Kennicott Glacier Lodge: Hotel a  Kennicott, dins del parc nacional del Wrangell St Elias, és l'únic gran edifici del poble, tot de fusta, antiga residència dels enginyers de la mina. Restaurat amb gust, davant de la glacera. Habitacions en un edifici adjunt, amb lavabo privat (versus les altres de l'hotel, a la part "antiga", que el tenen compartit). Disposen de dos llits "Queen". Els menjars (esmorzar, dinar i sopar) estan inclosos.



10-08-2017

Kennicott - Chitina - Valdez
Esmorzar i trasllat cap a l'aeroport de McCarthy. Cap a les 8 del matí sortirà la vostra avioneta en direcció a l'aeròdrom de Chitina. Allà tornareu a agafar el vostre cotxe, per reiniciar la vostra ruta. Abans de tornar a la carretera principal, aconsellem anar fins el poble de Chitina. Al riu, hi podreu observar uns aparells de pesca del salmó prou curiosos, importants per emigrants danesos, a principis del segle passat.
La ruta cap a Valdez també ofereix paisatges de gran bellesa, a mida que s'acosten cap a la costa. L'arribada a Valdez es fa a través d'un port de muntanya, glaceres a ran de carretera, i una forta baixada cap a la badia a través d'un canó.
Valdez té un port esportiu i pescador, i el final de l'oleoducte d'Alaska, a l'altra banda de la badia. Recomano anar cap allà. ja que hi ha un indret on es concentren els salmons i moltes altres bèsties que se'ls mengen. Entre elles, óssos negres. Si es desitja, a Valdez s'hi pot fer alguna excursió en kaiak. A més, hi ha un bon restaurant on menjar peix.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Harbour Inn: A Valdez, al port. Habitacions amb dos llits dobles, inclou esmorzar. A prop de la terminal de ferris.



11-08-2017

Valdez
Esmorzar, matí per passejar per Valdez, i cap a le 11h, sortida de l'excursió en vaixell cap a la glacera Columbia i altres racons del Prince William Sound. Tornada per la tarda, temps lliure per Valdez.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Excursió en vaixell des de Valdez, a través del Prince William Sound, fins a la glacera Columbia. La durada oficial de l'excursió és de 6 hores, però tot sovint se n'allarga unes quantes més. Molt bones opcions per a l`observació de fauna: balenes, orques, lleons marins, aus aquàtiques... El capità  és molt simpàtic i xerraire... en anglès, es clar.

- Allotjament: Harbour Inn: A Valdez, al port. Habitacions amb dos llits dobles, inclou esmorzar. A prop de la terminal de ferris.



12-08-2017

Valdez - Homer
Heu de ser d'hora a la cua del ferri, per entrar-hi amb cotxe. En unes 5 hores el ferri us trasllada a través del Prince William Sound cap a Whittier. Travesseu a través de blocs de gel de les glaceres, entre paisatges boirosos de muntanya. Sol fer fred, però la ruta bé demana, de tant en tant, de sortir a fora per gaudir del paisatge.
Arribada al petit port de Whittier. Travesseu el túnel del Portage (alerta, molt estret, pas alternatiu cada mitja hora en una i altra direcció, es circula sobre una via de tren), i des d'allà ja enfileu cap a Homer. Entrareu a la península de Kenai, seguireu el riu del mateix nom (on de ben segur veureu cents de pescadors de salmó), i en unes 3 hores arribareu a Homer.


Serveis Inclosos:
- Ferry: Valdez - Whittier, per a passatgers i vehicle. Durada entre 6 i 8 hores, segons itinerari.

- Allotjament: Land`s End resort: Hotel i bungalows, que com el seu nom indica, es troba a la fi de la terra. Això, a Homer, vol dir a la fi de l'escullera (Spit), a tocar de la terminal de ferri des d'on surten els vaixells cap a les Aleutianes. Habitacions amb vistes al mar, muntanyes de Kenai...



13-08-2017

Homer (Katmai - Lake Clark)
Avui teniu l'excursió per anar a observar els óssos grizzli a Katmai / Lake Clark. Pot ser de bon matí o per la tarda, segons disponibilitat, situació climatològica i marees (entre altres). Us n'hauran informat el dia abans, i avui us tornaran a repetir les mesures de seguretat (que també us haurem donat per escrit). L'excursió dura unes 7 hores (màxim, amb unes tres hores d'estada amb els óssos), es vola en avioneta cap a Katmai o Lake Clark, s'aterra a una platja, i es camina fins a on són els óssos. Important, cal poder caminar sense dificultat ni ajuda de ningú. Si el guia / pilot considera que algú no està en la forma física deguda, pot negar-li el dret a participar en l'excursió.
Retorn a Homer, resta del dia lliure.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Observació dels óssos grizzlly al parc nacional de Katmai o Lake Clark: Sortida pel matí o tarda en funció de les merees i condicions metereològiques. Normalment, no es sap fins el dia abans, en arribar a Homer. Sortida en avioneta tipus Cessna (màxim 5 persones), es vola (entre 1h i 1h30m) fins a Katmai o Lake Clark (on siguin els óssos). Aterratge en una platja, prop del lloc on hagin detectat els óssos. Cal caminar (màxim 3 km) fins poder-los observar. No hi ha tanques ni cap protecció entre els óssos i el grup. Cal seguir normes estrictes de seguretat. Important: el guia pot no admetre algú dins del grup, sota el seu únic criteri, si no està en condicions de caminar sense ser ajudat ni aturar-se.

- Allotjament: Land`s End resort: Hotel i bungalows, que com el seu nom indica, es troba a la fi de la terra. Això, a Homer, vol dir a la fi de l'escullera (Spit), a tocar de la terminal de ferri des d'on surten els vaixells cap a les Aleutianes. Habitacions amb vistes al mar, muntanyes de Kenai...



14-08-2017

Homer
Dia complet a Homer. Si no heu pogut fer l'excursió dels óssos el dia anterior, avui en teniu una nova oportunitat. Si ja la vau poder fer, us suggerim altres activitats, com ara kayak a la badia de Katchemak, sortir a alta mar a pescar halibut, anar amb water taxi fins el poble d'origen rus de Seldovia...
Nit a Homer.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Land`s End resort: Hotel i bungalows, que com el seu nom indica, es troba a la fi de la terra. Això, a Homer, vol dir a la fi de l'escullera (Spit), a tocar de la terminal de ferri des d'on surten els vaixells cap a les Aleutianes. Habitacions amb vistes al mar, muntanyes de Kenai...



15-08-2017

Homer - Seward
Sortiu de Homer, desfent la carretera que us hi va dur. En arribar al final de la Sterling Highway, tombeu cap al sud, i passat el Moose Pass, arribareu a Seward. Us instal·leu al vostre hotel, i segons l'hora, podeu anar a passejar pel port a veure com arriba el peix, fer una visita del Sea Life Center, o fer una passejada d'uns 45 minuts fins a la glacera Exit. En tot cas, us suggereixo sopar en un dels restaurants del port, s'hi sol menjar excel·lent salmó, o potes de cranc gegant.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Windsong Lodge: Hotel tot just entrant a Seward, a prop de la glacera Exit, en una zona de bosc. Habitacions amb dos llits "queen". Disposa de restaurant.



16-08-2017

Seward (Parc Nacional del Kenai Fjords)
Trasllat cap al port de Seward, des d'on surt el creuer que fa l'excursió del Kenai Fjords. Sortida d'unes 8 hores, amb grans opcions d'observació de fauna (balenes geperudes, orques, aus aquàtiques, lleons marins...) i entrada a al fiord on desemboca la glacera Northwestern.
Retorn a Seward, amb temps per anar a sopar a algun altre dels restaurants del port (sobre els que us aconsellem, com en cada indret on tenim localitzat algun bon restaurant).


Serveis Inclosos:
- Activitat: Northwestern Fjord Cruise: Creuer des de Seward, per visitar el parc nacional del Kenai Fjords. Aquest parc nacional només és accessible des del mar (excepte la glacera Exit). El creuer té una durada d'unes 8/9 hores, fent parada a Fox Island, seguint per la costa fins al Northwestern Fjord. Grans opcions d`observació de fauna, principalment balenes geperudes, orques, lleons marins, aus marines (frarets i altres). Inclou dinar bàsic i begudes calentes (tè i cafè). Es fa a bord d`un vaixell de 29 metres d'eslora i un màxim de 150 passatgers.

- Allotjament: Windsong Lodge: Hotel tot just entrant a Seward, a prop de la glacera Exit, en una zona de bosc. Habitacions amb dos llits "queen". Disposa de restaurant.



17-08-2017

Seward
Dia complet a Seward. Com a activitats podeu fer la visita de la glacera Exit, que permet caminar muntanya amunt resseguint el curs del gel. Podeu també fer l'excursió a la glacera Godwin, on hi ha més de 100 góssos de trineus (mantinguts en fred perquè no perdin forma física per l'hivern), i pujar en un trineu. No us deixeu l'aquari de Seward, petit però molt interessant.


Serveis Inclosos:
- Allotjament: Windsong Lodge: Hotel tot just entrant a Seward, a prop de la glacera Exit, en una zona de bosc. Habitacions amb dos llits "queen". Disposa de restaurant.



18-08-2017

Seward - Anchorage - Aeroport
Podeu passar part del matí a Seward, no heu de ser a l'aerport a primera hora de la tarda (3 hores abans de la hora de sortida prevista del vol). Sortida de Seward, per anar cap a Anchorage (menys de dues hores de bona carretera). La ruta travessa la península de Kenai, i ressegueix el Turnigam Arm (zona de marees impressionants). L'aeroport d'Anchorage és al sud de la ciutat, just per on arribeu. Deixeu el cotxe de lloguer, factureu l'equipatge, i sortida del vol cap a Los Angeles i Papeete.
Nit en vol.



19-08-2017

Tahiti
Arribada a Papeete pel matí, a temps per agafar el vol cap al vostre resort.



20-08-2017

Tahiti
Dia complet al resort, platja i panxing



21-08-2017

Tahiti
Inici de la navegació en catamarà privat.



22-08-2017

Tahiti
Dia de navegació en catamarà privat.



23-08-2017

Tahiti
Dia de navegació en catamarà privat.



24-08-2017

Tahiti
Dia de navegació en catamarà privat. desembarcament i vol cap a Papeete.



25-08-2017

Aeroport - Nit en Vol
Sortida del vol. Nit en vol.


26-08-2017

Arribada a Barcelona.


Serveis inclosos en el preu del viatge


- Tots els "serveis inclosos" especificats a l'itinerari detallat.
- Itinerari detallat i ampliat.
- Dossier informatiu: informació del país, consells pràctics, localització dels hotels, gastronomia....
- Mapa de carreteres d`Alaska i el Yukon.
- Assegurança de viatge i anul·lació: Class Vip 6000, de la companyia ARAG. Inclou anulació fins a 6000 euros per persona, i despeses mèdiques durant el viatge. Podeu consultar les condicions de l`assegurança en aquest enllaç.

Serveis no inclosos en el preu del viatge


- Els menjars i les begudes no especificats en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres activitats no incloses a l'itinerari detallat.
- Assegurances contractades en destinació, no incloses en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres serveis no indicats clarament en l'itinerari detallat o els serveis inclosos en el preu del viatge.

Preu del viatge

Preu per persona:

9527 euros, més els vols


Preu del vol per persona:

3330 € por persona
Vols amb Delta / Air Tahiti / Alaska Airways
Anada a Anchorage en 2 escales, arribada el mateix dia.
Vol Anchorage - Los Angeles - Papeete, s'arriba el dia següent.
Vol Papeete - Los Angeles - Amsterdam - Barcelona, s'arriba al cap de 2 dies.

Estudi Marta Sansa