Agama - Alaska i Yukon, amb Juneau - Viatges
viatges a Alaska, Kenai Fjords Parc Nacional

Viatges a Alaska i Yukon: Alaska i Yukon, baixant fins Juneau

Resum:

Una molt interessant variació sobre l'itinerari clàssic que combina Alaska Central i Yukon, afegint-hi una part d el'Alaska del sud-est. Itinerari fet per una alegre parella de Sabadell, durant el mes d'agost de 2016.


Dates en què es va fer el viatge:

Del 31 de juliol al 22 d'agost

Nombre de persones:

2

Nombre d'habitacions:

1 Doble

Tipus de vehicle:

Intermig
Itinerari esquemátic:

31-07-2016 - Barcelona - Anchorage - Seward
01-08-2016 - Seward (Kenai Fjords)
02-08-2016 - Seward - Homer
03-08-2016 - Homer (Katmai - Lake Clark)
04-08-2016 - Homer - Soldotna
05-08-2016 - Soldotna - Valdez
06-08-2016 - Valdez (Creuer al Columbia)
07-08-2016 - Valdez - Chitina
08-08-2016 - Chitina - Wrangell St Elias - Chitina
09-08-2016 - Chitina - Tok
10-08-2016 - Tok - Dawson City
11-08-2016 - Dawson - Dempster - Dawson
12-08-2016 - Dawson City - Whitehorse
13-08-2016 - Whitehorse - Skagway - Juneau
14-08-2016 - Juneau
15-08-2016 - Juneau - Haines
16-08-2016 - Haines - Haines Junction
17-08-2016 - Haines Junction - Tok
18-08-2016 - Tok - Denali
19-08-2016 - Denali Toundra Wilderness Tour
20-08-2016 - Denali - Talkeetna
21-08-2016 - Talkeetna - Anchorage - Aeroport
22-08-2016 - Arribada a origen del viatge.

Itinerari detallat:


31-07-2016

Barcelona - Anchorage - Seward
Sortida del vol des de Barcelona cap a Anchorage. En arribar als Estats Units, passeu la frontera (cal haver-se fet prèviament el visat "ESTA" per poder pujar a l'avió) i la duana. Reculliu equipatges i cotxe de lloguer, i inicieu la vostra ruta per Alaska.
Sortiu en direcció sud per la carretera 1. Ressegueix el Turnigam Arm (zona de marees impressionants), per entrar a la península de Kenai. La ruta és un continu de pujades i baixades, enmig de muntanyes, amb el coll de “Moose Pass” com a punt més elevat. En poc més d'una hora i mitja arribareu a destinació, el poble de Seward. Aquí disposeu d'un parell de bons restaurants, a la zona del port, on gaudir de peix fresc, encara que potser avui no tindreu prou gana...
Nit a Seward.


Serveis Inclosos:
- Lloguer de Cotxe: 31-07-2016 al 21-08-2016 - Cotxe de categoria "Intermitja", corresponent a un Mazda 3 Skyativ (o similar). Capacitat per 5 persones, 2 maletes grans, 2 maletes petites, canvi automàtic, aire condicionat. Inclou quilometratge il·limitat, assegurança amb franquícia per col·lisió o robatori, cobertura addicional de responsabilitat civil, taxes locals i d`aeroport.

- Allotjament: Harbourview Inn: Apartament al centre de Seward, amb dues habitacions i un lavabo, a més de sala d'estar i cuina. Vistes al mar.



01-08-2016

Seward (Parc Nacional del Kenai Fjords)
Trasllat cap al port de Seward, des d'on surt el creuer que fa l'excursió del Kenai Fjords. Sortida d'unes 8 hores, amb grans opcions d'observació de fauna (balenes geperudes, orques, aus aquàtiques, lleons marins...) i entrada a al fiord on desemboca la glacera Northwestern.
Retorn a Seward, amb temps per anar a sopar a algun altre dels restaurants del port (sobre els que us aconsellem, com en cada indret on tenim localitzat algun bon restaurant).


Serveis Inclosos:
- Activitat: Northwestern Fjord Cruise: Creuer des de Seward, per visitar el parc nacional del Kenai Fjords. Aquest parc nacional només és accessible des del mar (excepte la glacera Exit). El creuer té una durada d'unes 8/9 hores, fent parada a Fox Island, seguint per la costa fins al Northwestern Fjord. Grans opcions d`observació de fauna, principalment balenes geperudes, orques, lleons marins, aus marines (frarets i altres). Inclou dinar bàsic i begudes calentes (tè i cafè). Es fa a bord d`un vaixell de 29 metres d'eslora i un màxim de 150 passatgers.

- Allotjament: Harbourview Inn: Apartament al centre de Seward, amb dues habitacions i un lavabo, a més de sala d'estar i cuina. Vistes al mar.



02-08-2016

Seward - Homer
Ruta cap a Homer. Desfeu la carretera que us va dur fins a Seward, però encara dins de la península de Kenai, tombeu en el creuament de la Sterling Highway (en direcció oest). Resseguiu el riu Kenai, molt popular entre els pescadors, ja que cada any hi pugen milions de salmons de diferents espècies.
En arribar a Soldotna, recomanem tombeu cap a Kenai City, on hi podreu visitar unes esglésies ortodoxes declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Són les restes de l'estada dels russos per aquestes contrades, abans que qualsevol altre europeu. Avui dia, els seus feligresos són els indígenes que es van convertir al cristianisme en ser colonitzats.
Seguiu la ruta per la costa, és possible en dies clars veure els volcans de l'altre banda de el Cook Inlet, a Katmai. Arribada a Homer, us instal·leu al vostre hotel, i aneu cap a l'Spit (escullera), on hi ha l'oficina dels organitzadors de l'excursió de l'endemà, per anar a observar els óssos grizzlis (bruns) de Katmai / Lake Clark. Us diran hora, on us heu de presentar, mesures de seguretat...
Resta del dia lliure per passejar per l'Spit, i sopar a un dels seus restaurants.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: OceanShores: Motel a Homer amb molt bones vistes, habitacions grans amb 2 llits "queen" (1,5m amplada).



03-08-2016

Homer (Katmai - Lake Clark)
Avui teniu l'excursió per anar a observar els óssos grizzli a Katmai / Lake Clark. Pot ser de bon matí o per la tarda, segons disponibilitat, situació climatològica i marees (entre altres). Us n'hauran informat el dia abans, i avui us tornaran a repetir les mesures de seguretat (que també us haurem donat per escrit). L'excursió dura unes 7 hores (màxim, amb unes tres hores d'estada amb els óssos), es vola en avioneta cap a Katmai o Lake Clark, s'aterra a una platja, i es camina fins a on són els óssos. Important, cal poder caminar sense dificultat ni ajuda de ningú. Si el guia / pilot considera que algú no està en la forma física deguda, pot negar-li el dret a participar en l'excursió.
Retorn a Homer, resta del dia lliure.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Observació dels óssos grizzlly al parc nacional de Katmai o Lake Clark: Sortida pel matí o tarda en funció de les merees i condicions metereològiques. Normalment, no es sap fins el dia abans, en arribar a Homer. Sortida en avioneta tipus Cessna (màxim 5 persones), es vola (entre 1h i 1h30m) fins a Katmai o Lake Clark (on siguin els óssos). Aterratge en una platja, prop del lloc on hagin detectat els óssos. Cal caminar (màxim 3 km) fins poder-los observar. No hi ha tanques ni cap protecció entre els óssos i el grup. Cal seguir normes estrictes de seguretat. Important: el guia pot no admetre algú dins del grup, sota el seu únic criteri, si no està en condicions de caminar sense ser ajudat ni aturar-se.

- Allotjament: OceanShores: Motel a Homer amb molt bones vistes, habitacions grans amb 2 llits "queen" (1,5m amplada).



04-08-2016

Homer - Soldotna
Dia complet a Homer. Si no heu pogut fer l'excursió dels óssos el dia anterior, avui en teniu una nova oportunitat. Si ja la vau poder fer, us suggerim altres activitats, com ara kayak a la badia de Katchemak, sortir a alta mar a pescar halibut, anar amb water taxi fins el poble d'origen rus de Seldovia... Per la tarda, trasllat cap a Soldotna, on passareu la nit.
Nit a Soldotna.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: BW King Salmon Motel - Hotel de la cadena Best Western, habitacions amb llit King o dos Queens, esmorzar inclòs.



05-08-2016

Soldotna - Valdez
Desfeu la Sterling Highway (per on vai arribar a Homer) i aneu en direcció cap a Anchorage. Tot just sortits de la península de Kenai, tombeu a la dreta en direcció al túnel del Portage (peatge, es circula alternativament sobre una via del tren). A la sortida del túnel, ja sereu a Whittier. Al fons del poble hi ha la terminal del ferri.
Embarcament i navegació a través del Prince William Sound fins a Valdez. Arribada per la tarda, trasllat cap al vostre cèntric hotel. Recomanem sortiu a estirar les cames pel port, fins i tot a anar cap a l'altra banda de la badia (en cotxe).
Sopar (s'hi menja prou bé) i nit a Valdez.


Serveis Inclosos:
- Ferry: Whittier - Valdez, per a passatgers i vehicle. Durada entre 6 i 8 hores, segons itinerari.

- Allotjament: Mountain Sky - Hotel al centre de Valdez, a dos minuts en cotxe de la Terminal de ferris. Habitacions amb un llit King, cafetera, microones, wifi, secador. No ofereixen esmorzar, hi ha varies opcions als voltants de l'hotel.



06-08-2016

Valdez
Esmorzar, matí per passejar per Valdez, i cap a le 11h, sortida de l'excursió en vaixell cap a la glacera Columbia i altres racons del Prince William Sound. Tornada per la tarda, temps lliure per Valdez.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Excursió en vaixell des de Valdez, a través del Prince William Sound, fins a la glacera Columbia. La durada oficial de l'excursió és de 6 hores, però tot sovint se n'allarga unes quantes més. Molt bones opcions per a l`observació de fauna: balenes, orques, lleons marins, aus aquàtiques... El capità  és molt simpàtic i xerraire... en anglès, es clar.

- Allotjament: Mountain Sky - Hotel al centre de Valdez, a dos minuts en cotxe de la Terminal de ferris. Habitacions amb un llit King, cafetera, microones, wifi, secador. No ofereixen esmorzar, hi ha varies opcions als voltants de l'hotel.



07-08-2016

Valdez - Chitina
Matí dedicat a Valdez (segons la pluja, més o menys estona), i sobretot a la zona de les glaceres i la sortida del poble. Ruta cap a Chitina, hi sereu en un xic més de dues hores, la pluja tendeix a desaparèixer un cop passeu el coll que separa Valdez de l'Alaska interior.
En arribar al creuament de Chitina, us queden 35 milles de carretera amb canvis de rasant i circulant al costat del riu Cooper. Arribada a Chitina, allotjament i visita dels voltants del poble, en especial la zona del riu. Sopar al restaurant del vostre hotel, ho fan força bé.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Gilpatrick`s: Hotel situat al final de la carretera que va fins Chitina, a les portes del parc nacional del Wrangeel St Elias. Autoanomenat històric, es tracta d`una petita construcció de fusta, restaurada, amb habitacions petites però amb lavabo privat, i amb un restaurant prou bo a sota.



08-08-2016

Chitina - Wrangell St Elias - Chitina
Esmorzar i trasllat cap a l'aerodrom de Chitina, per agafar l'avioneta que us durà cap a McCarthy, dins del parc nacional del Wrangell St Elias. Un cop aterrats, us traslladareu en shuttle fins Kennicott, d'on surt l'excursió guiada fins a la glacera Root. Passejada amb crampons sobre el gel. De tornada (unes 4 hores) podeu anar a menjar, visitar la resta de la mina de Kennicott i/o anar fins a McCarthy per visitar aquest poblet de 20 habitants (a l'hivern). Cap a les 5 de la tarda, teniu el vol de tornada cap a Chitina.
Resta del dia a Chitina, suggerim aneu a visitar el riu Copper, on es pesca el salmó.
Nit a Chitina.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Vols entre Chitina i McCarthy, i excursió a la glacera Root: vol en avioneta des de l`aeròdrom de Chitina, on es deixa el cotxe, fins a McCarthy, dins del parc nacional del Wrangell St Elias. L`eqipatge màxim permès és de 12 kg per persona. Vol d'uns 30 minuts. A l'arribada a McCarthy, trasllat en shuttle fins a Kennicott.
Excursió amb guia, en anglès, fins a la glacera Root, on us posareu grampons per poder caminar sobre el gel. Durada d'unes 4 hores.
Trasllat a McCarthy en shuttle, per poder agafar el vol de tornada cap a Chitina.
Els horaris queden indicats a l'itinerari.

- Allotjament: Gilpatrick`s: Hotel situat al final de la carretera que va fins Chitina, a les portes del parc nacional del Wrangeel St Elias. Autoanomenat històric, es tracta d`una petita construcció de fusta, restaurada, amb habitacions petites però amb lavabo privat, i amb un restaurant prou bo a sota.



09-08-2016

Chitina - Tok
Tornada cap a la carretera principal. Inicieu la ruta cap al nord, amb poc trànsit, resseguint en molts trams la Alaska Pipeline (oleaoducte), sempre amb les muntanyes del Wrangell St Elias al costat. Arribada a Tok per la tarda, on us espera el vostre allotjament per un merescut descans.
Allotjament a Tok.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Caribou Cabins: 4 cabanes ben cuidades, la "Wrangell" disposa de 2 zones per dormir, amb espai per a 4 persones.



10-08-2016

Tok - Dawson City
Després de l'esmorzar a la vostra cabana, inicieu la ruta cap al Yukon. Sortiu de Tok cap a l'est, i ben aviat tombareu per agafar la Top of the World Highway. Fins la frontera, només hi ha el poble de Chicken, i grans extensions de boscos. A Chicken suggereixo hi pareu, per veure les "restes" d'aquest curiós antic poble miner. Seguiu la ruta, ara per una bona pista, que poc a poc es va enfilant. Poques milles abans de la frontera, retrobareu l'asfalt. De cop i volta, enmig d'un paisatge de tundra de muntanya, unes barraques amb les corresponents banderes americana i canadenca: la frontera.
Un cop dins de Canadà, torna la pista, i possiblement el tram paisatgísticament més atractiu de la ruta. Anireu baixant lentament, fins arribar al riu Yukon. El travessareu amb la barcassa que trobareu al final de la pista, i ja sereu a Dawson City. Antiga capital del Yukon, famós per la febre de l'or i els llibres de Jack London, Dawson és avui dia un encantador poble d'uns 1800 habitants, a la confluència dels rius Yukon i Klondike.
Tarda lliure per passejar per Dawson, on passareu la nit.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Aurora Inn: Petit hotel a Dawson City, senzill, amb bon gust i molt ben portat. Poques habitacions, disposa d'un restaurant, l'esmorzar està inclòs.



11-08-2016

Tombstone - Dempster Highway - Dawson City
Fareu una trentena de quilòmetres enrera, per la Klondike Highway, per arribar al creuament de la Dempster Highway. Es tracta de la pista (només els dos primers quilòmetres estan asfaltats) que fa via cap al nord fins arribar a Inuvik, als Territoris del Nord-oest, passat el Cercle Polar Àrtic. La Dempster està ben mantinguda, però el clima (pluja, vent, temperatures fresques fins i tot a l'estiu) fan que sigui molt més que recomanable la conducció a velocitats moderades. En més de 300 quilòmetres no hi ha on fer benzina, o reparar una roda rebentada.
Poc després d'entrar-hi, entrareu al parc provincial de les muntanyes de Tombstone: una maravella, passeu de paisatges alpins a la tundra sub-àrtica, amb valls glaciars, llacs enmig de paisatges llunars. Podeu aturar-vos al centre d'interpretació i fer alguna de les excursions recomanades, o simplement anar-vos aturant als diferents miradors que se us presentin. Us suggerim anar fins el quilòmetre 150 (aproximadament), que us permetrà contemplar (si el dia ajuda una miqueta) la serralada de Richardson, més al nord. Retorn cap a Dawson City, on podreu seguir gaudint de la ciutat que va ser la primera capital del Yukon.
Nit a Dawson City.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Aurora Inn: Petit hotel a Dawson City, senzill, amb bon gust i molt ben portat. Poques habitacions, disposa d'un restaurant, l'esmorzar està inclòs.



12-08-2016

Dawson City - Whitehorse
Esmorzar al vostre hotel, i sortida cap al sud per travessar el Yukon a través de la Klondike Highway. La ruta ofereix grans paisatges, i pocs llocs habitats. De fet, només trobareu Pelly Crossing i Carmacks, on us suggereixo fer una breu visita. A banda d'altres indrets, també val la pena fer parada a Five Fingers (uns ràpids del riu Yukon, amb una possible passejada des de la carretera fins el riu) i al llac Laberge (ja a prop de Whitehorse).
Whitehorse, amb els seus 23mil habitants, és la capital del Yukon, i us semblarà una gran ciutat. El vostre hotel és al centre, suggereixo sortiu a passejar fins el riu o bé algun dels seus museus (com ara el de Beríngia).
Nit a Whitehorse.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Gold Rush Inn: Hotel al centre de Whitehorse. Habitacions "Deluxe" amb un o dos llits Queen, disposen de nevera, microones, cafetera i wifi. Esmorzar inclòs.



13-08-2016

Whitehorse - Skagway - Juneau
Seguiu la vostra ruta cap al sud, agafant un tram de l'anomenada Alaska Highway (que ja heu trobat anant cap a Tok). Arribareu a Carmacks, on hi ha un petit museu i la parada final del tren del Whitepass. També val la pena visitar el "desert" més petit del món (una zona de dunes) i el llac que envolta aquest poble. Des d'aquest punt, anireu entrant en l'anomenat Chilkoot Pass. ës la ruta triada per la majoria dels cercadors d'or, per anar des del port de Skagway, a Alaska, cap al Yukon. Deixant de banda l'interès històric de la ruta, aquesta destaca pels seus paisatges de muntanya i el vent que hi sol bufar.
En arribar al coll, trobareu la frontera dels Estats Units, i torneu a entrar a Alaska. Tant bon punt s'inicia la baixada, el paisatge canvia radicalment: boscos, pluja, boira, i verd per tot arreu. La major part de la curta baixada fins a Skagway, podreu veure a l'altra banda de la vall el tren del Whitepass.
Arribada a Skagway, un poble que sol agradar més o menys en funció del nombre de creuers que hi hagi aquell dia. Tot es concentra en un carrer, amb nombroses joieries. Hi ha un petit però interessant museu dels temps de la febre d'or. Al final del carrer hi ha el port i hi trobareu la terminal del ferri.
Sortida del vostre ferri cap a Juneau, on hi arribareu ja cap al vespre. Trasllat cap al vostre hotel, per passar la nit.


Serveis Inclosos:
- Ferry: Skagway - Juneau, per a passatgers i vehícle. Durada entre 3h30 i 6h30, segons vaixell.

- Allotjament: BW Country Lane Inn - Hotel de la cadena Best Western, a prop de la zona de l'aeroport i la terminal de ferris, a uns 10 minuts en cotxe del centre de Juneau. Habitacions amb un llit King o dos Queen, l'esmorzar està inclòs.



14-08-2016

Juneau
Dia complet a Juneau, on hi ha 2 possibles visites: anar fins a la propera glacera Mendelson (per carretera, o hi ha diferents tours que t'hi porten) o fer el creuer fins a la glacera del Tracy Arm Fjord. Aquesta excursió ocupa gran part del dia, la recomano no només per veure el fiord, sinó per tenir una bona idea de l'Inside Passage. A més. Juneau té un telefèric que ofereix grans vistes de la badia, i el Capitoli (seu del govern i del parlament) de l'estat d'Alaska.
Nit a Juneau.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: BW Country Lane Inn - Hotel de la cadena Best Western, a prop de la zona de l'aeroport i la terminal de ferris, a uns 10 minuts en cotxe del centre de Juneau. Habitacions amb un llit King o dos Queen, l'esmorzar està inclòs.



15-08-2016

Juneau - Haines
Sortida de bon matí del ferri, pujant per l'Inside Passage cap a Haines. En arribar, trasllat cap al vostre hotel, i resta del dia per visitar Haines. A més de passejar per aquest petit poble, aconsello aneu per la carretera cap a l'interior, resseguint el riu Chilkaat. Allà hi ha diverses zones amb miradors, que a més d'oferir uns paisatges espectaculars, permeten tot sovint l'observació de fauna, principalment àligues marines.
També teniu l'opció de fer un tour guiat al bosc plujós o bé a la mateixa zona del riu.
Sopar i nit a Haines.


Serveis Inclosos:
- Ferry: Juneau - Haines, per a passatgers i vehícle. Durada entre 2h15 i 4h30, segons vaixell.

- Allotjament: Halsinglad: Petit hotel, construcció de fusta, amb encant, molt ben cuidat.  Cada habitació és diferent, totes amb lavabo privat. Té un bon restaurant, amb varietat de cerveses.



16-08-2016

Haines - Haines Junction
Avui torneu cap al Yukon, a través del Chilkat Pass. Primer fareu un tram resseguint el riu, fins que inicieu la pujada. Aviat arribareu a la frontera, enmig del bosc i la boira (generalment), i entrareu al Canadà. Primer feu un tram per la Columbia Britànica, i ben aviat sereu al Yukon. El paisatge és tundra d'alta muntanya, tot sovint amb forts vents o tempestes: realment un indret peculiar, però que cautiva a molts viatgers. No hi ha cap poble fins a Haines Junction, tan sols llacs, muntanyes, tundra, boscos... i de tant en tant, algun animal creuant la carretera.
Arribada a Haines Junction, que a més de quatre cases i motels, és la seu del parc nacional del Kluane. Des de Haines Junction sou a prop de diferents senders per caminar per aquest parc.
Nit a Haines Junction.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: The Raven: L`hotel per excel·lència a Haines Junction, possiblement el millor d`aquest poble - creuament. Poques habitacions, molt ben cuidat i atenció molt amable.



17-08-2016

Haines Junction - Tok
Esmorzar al vostre hotel, i sortida cap al nord, avui retorneu a Alaska. Resseguiu la ruta amb les muntanyes del parc a l'esquerra, i ben aviat arribareu al llac Kluane. Us semblarà un mar, per les seves dimensions. Creuareu algunes petites comunitats, suggerim us atureu al petit museu de Burwash Landing. Poc després d'aquest poble, deixereu el llac enrera, i seguireu la ruta fins a frontera: boscos, llacs, i molta història dels pobles indígenes que han caçat i pescat en aquestes terres durant segles. Poc abans de la frontera, passat el poblet de Beaver Creek, us trobareu en una zona oberta d'aiguamolls, que un cop a Alaska, es converteix en zona protegida: el Tetlin Wildlife National Refuge. Atureu-vos al seu centre de visitants, i als diferents miradors que hi ha a ran de carretera.
Arribada a Tok, on ja hi heu estat. Torneu a passar nit a les mateixes cabanes.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Caribou Cabins: 4 cabanes ben cuidades, la "Wrangell" disposa de 2 zones per dormir, amb espai per a 4 persones.



18-08-2016

Tok - Denali
Sortida de Tok, continuent per l'Alaska Highway fins a Delta Junction (grans rectes entre boscos). Un cop a Delta Junction, tombeu cap al nord cap a Fairbanks, la major part d'aquest tram resseguix el riu Tanana. Just abans d'arribar a Fairbanks, passareu pel poble de North Pole, popular per ser el lloc on viu Papa Noël (segons els nord-americans): es tracta d'una operació de màrketing per part d'una botiga de souvenirs.
Arribada a Fairbanks, capital del centre d'Alaska, i ruta cap al sud. En poc menys de tres hores sereu a Denali. En arriba-hi, us instal·leu al vostre hotel i trasllat cap al parc per recollir els bitllets de l'excursió de l'endemà. Temps per visitar la zona oberta del parc (fins a la milla 14 es permet anar-hi amb el vehicle privat), i si teniu sort, ensopegareu amb caribús.
Tornada cap a l'hotel, sopar.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Denali Grizzly Bear Resort: Càmping i motel al sud del parc de Denali. Habitacions Cedar Room, al fons del complexe, a tocar del riu. Disposen de dos llits dobles, balcó, secador, cafetera i mitja hora de wifi (de pagament a partir dels 30 minuts). Per esmorzar cal anar a un altre hotel a l'altra banda de la carretera.



19-08-2016

Parc Nacional de Denali
Possiblement hagueu de matinar, l'excursió d'avui a l'interior del parc nacional de Denali. pot sortir a partir de les 5 de la matinada (normalment entre les 6 i les 8). Esmorzeu bé, i pujada a l'autobús que us durà, durant unes 8 hores, per dins del parc. S'arriba fins el km 100, amb diverses parades en les quals es pot baixar de l'autobús.
Tornada per la tarda, amb temps lliure per anar a fer alguna altra activitat (ràfting, quads, anar a cavall...).
Tornada a l'hotel i sopar.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Denali Grizzly Bear Resort: Càmping i motel al sud del parc de Denali. Habitacions Cedar Room, al fons del complexe, a tocar del riu. Disposen de dos llits dobles, balcó, secador, cafetera i mitja hora de wifi (de pagament a partir dels 30 minuts). Per esmorzar cal anar a un altre hotel a l'altra banda de la carretera.



20-08-2016

Denali - Talkeetna
Ruta cap al sud, si el temps acompanya, amb bones vistes del McKinley. Arribada  a Talkeetna en un dues hores de cotxe: és un poble d'uns 200 habitants, que serveix de base per la gent que vol escalar el McKinley, i pels que en fan un sobrevol.  Us instal·leu al vostre allotjament, i aneu cap a l'aeroport, on teniu el punt de sortida del sobrevol del McKinley.
A la tornada, temps per passejar pel carrer major i sopar en qualsevol dels restaurants locals.
Nit a Talkeetna.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Sobrevol del McKinley i aterratge en glacera: sortida des de l'aeroport de Talkeetna, en una avioneta d'unes 10 places, i que disposa d'uns esquis adaptats al tren d'aterratge. Vol d'uns 20 minuts, fins arribar a prop del McKinley (6.194 metres). Es fa la volta a la muntanya i seguidament s'aterra en una de les glaceres que neixen del McKinley. Un cop aterrats, es permet baixar, durant 10 o 15 minuts (segons el temps, molt variable). Enlairament i tornada cap a Tallkeetna. En total, l'excursió té una durada d'unes dues hores.
Nota important: aquesta excursió té un alt grau de cancelacions, a causa del clima. Si l'excursió no es pot fer a l`hora prevista, us demanaran si la voleu fer més tard, o si en voleu fer una altra. Si no accepteu, per la raó que sigui, ens retornen el total de l'import de l'excursió, que nosaltres us traspassem a la vostra tornada del viatge. Aquest fet és aplicable a la resta d'activitats a Alaska.

- Allotjament: Chinook Wind Cabins: A la entrada de Talkeetna. Hi ha 5 cabanes, de diferents mides (algunes per 2 persones, altres en poden allotjar fins a 6), amb microones, cafetera, nevera i wifi. A tocar de diversos restaurants i del lloc on us recomano esmorzar.



21-08-2016

Talkeetna - Anchorage - Aeroport
Sortida de Talkeetna cap al sud, en un parell d'hores sereu a Anchorage. Travesseu la ciutat, i us dirigiu cap a l'aeroport. Deixeu el cotxe de lloguer, facturació de l'equipatge i sortida del vol de tornada.


22-08-2016

Arribada a Barcelona.


Serveis inclosos en el preu del viatge


- Tots els "serveis inclosos" especificats a l'itinerari detallat.
- Itinerari detallat i ampliat.
- Dossier informatiu: informació del país, consells pràctics, localització dels hotels, gastronomia....
- Mapa de carreteres d`Alaska i el Yukon.
- Assegurança de viatge i anul·lació: Class Vip 6000, de la companyia ARAG. Inclou anulació fins a 6000 euros per persona, i despeses mèdiques durant el viatge. Podeu consultar les condicions de l`assegurança en aquest enllaç.

Serveis no inclosos en el preu del viatge


- Els menjars i les begudes no especificats en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres activitats no incloses a l'itinerari detallat.
- Assegurances contractades en destinació, no incloses en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres serveis no indicats clarament en l'itinerari detallat o els serveis inclosos en el preu del viatge.

Preu del viatge

Preu per persona:

4845 euros, més els vols


Preu del vol per persona:

1470 € por persona
Vols amb Condor, amb una única escala a Frankfurt.


Estudi Marta Sansa