Ice Explorer, Columbia Icefields

VIATGES A L'OEST DEL CANADA: CANADA, TERRES A DESCOBRIR

El Viatge

Itinerari

Calendari i Preus

Altres
Informacions

Com
Reservar

Transport

Anem amb una un 4x4 gran o amb una furgoneta tipus 15 passatgers. No n'hi ha aquí a Europa, són grans, i el que fem és retirar el seient de darrera, perquè hi hagi força espai per equipatge. En total, hi ha 12 places disponibles. El guia és també el conductor.
A més a més, fem servir altres transports, sobretot ferris.

Allotjament

Teniu la llista dels hotels que plantegem per aquest viatge a la pestanya de Calendari i preus. Els coneixem personalment, hi hem dormit tot sovint, no són luxosos però si ben situats i amb tant encant com ens resulta possible. En tots els casos, cada habitació disposa del seu lavabo i dutxa privat.
Els hotels poden variar en el moment de la reserva segons disponibilitat.

Altres activitats que us podem oferir en aquest viatge (si sou un grup privat)

Aquestes activitats us les podem reservar, a més a més o enlloc de les que hem inclòs en el preu del viatge.

  • Óssos negres a Tofino
    Excursió en vaixell, es fa dos cops al dia, quan la marea està baixa. Els óssos negres de la costa de l'illa de Vancouver aprofiten la baixada de l'aigua per sortir a caçar moluscs. Si no heu ensopegat amb prous óssos durant el vostre viatge, o simplement sou dels que gaudiu amb la fauna, us recomanem aquesta sortida.
  • Sobrevol en helicòpter dels parcs de Banff i Jasper.
    Vols d'entre 10 i 50 minuts, per poder gaudir des de l'aire dels parcs de Banff i Jasper, i sobretot, del camp de gel de Columbia.
  • Pujada en telefèric (Gondola) a Banff.
    Un clàssic. Us la podeu reservar vosaltres mateixos a través d'aquesta web.

Vols

Els preus dels vols no estan inclosos en el preu del viatge.
Si voleu, us els podem reservar, de fet ho fem tot sovint. No tenim cap tarifa especial, Agama no és una agència IATA. Fem les reserves a través de webs com ara Edreams, o les de les companyies aèries com ara Condor, de la mateixa manera que ho podeu fer a casa. Com us vagi més bé.
Per anar fins a l'oest del Canadà, hi ha dues grans opcions. La primera, és amb Air Canadà, que ofereix vols des de Barcelona directes a Toronto o Montreal, des d'on s'enllaça cap a Calgary o Vancouver. La segona opció és fer escala a una capital europea com ara Londres (amb Brittish Airways) o Frankfurt (amb Lufthansa o Condor), entre altres. Des d'aquests grans aeroports europeus, hi ha vols directes tan a Calgary com a Vancouver.

Visats

Per entrar al Canadà, només us cal un passaport amb una data d'expiració d'un mínim de 6 mesos (des de la data d'entrada al país). No cal cap visat previ.
Si en el vostre viatge al Canadà, heu d'entrar als Estats Units (encara que només hi esteu de trànsit cap a un altre país), és obligatori fer-se el visat de turista. No us deixaran pujar a l'avió si no teniu fet el visat. Aquest visat s'anomena ESTA, i es fa a través de la web que trobareu en aquest enllaç.
Hi ha una versió en espanyol si us és més fàcil que l'anglès (i molts altres idiomes, però no pas el català).
Omplir el formulari és molt senzill, només us cal tenir el passaport, el número de vol, l'adreça del primer hotel als Estats Units i una targeta de crèdit. Us cobraran 14 dòlars per persona.
Aquest visat té una durada de 2 anys. Si heu estat als Estats Units fa menys de 2 anys, ja el teniu fet, i només cal que aneu a la web per posar la nova data d'entrada, el vol i l'hotel del primer dia. En aquest cas, no us cobraran res.
Imprimiu-vos-en una còpia, o bé deseu-la al vostre ordinador. No us la demanaran en arribar a la frontera.

Moneda

Al Canadà funcionen amb dòlars canadencs. Els reconeixereu perquè molts bitllets i monedes porten l'efígie de la reina del Canadà (Elisabet II, més popular com a reina d'Anglaterra). Recomano canviar-los abans d'anar al Canadà o bé, treure'n dels caixers automàtics. Penseu que a tot arreu podreu pagar amb targeta de crèdit, fins a quantitats ínfimes.
No recomano pagar amb dòlars americans al Canadà, si us l'accepten, us faran un canvi poc favorable (per vosaltres, es clar).
Si voleu saber a quan està respecte a l'euro, podeu visitar aquesta web.

Despeses extres

Les despeses quotidianes al Canadà no són pas massa més que les de casa nostra. Compteu que un àpat a restaurant rarament baixarà dels 25 o 30 dòlars. Evidentment, tot depèn de què trieu, i si hi incloem begudes alcohòliques.
Hi ha supermercats a les ciutats i pobles importants, on és fàcil trobar menjar per emportar a preus molt més econòmics, ideal pels picnics que us proposarem fer el migdia.

parques nacionales de las rocosas canadienses viajes a Canada oeste Viajes a los parques nacionales de Canada fly and drive en Canada oeste viajar a Canada oeste
viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Google + viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Estudi Marta Sansa