fly and drive a Alaska

VIATGES EN GRUP PRIVAT

Què és un viatge en grup privat?

Són viatges amb un itinerari mida, com qualsevol “fly and drive”, però en el qual hi ha un guia que condueix el vehicle i s’encarrega de tota la logística, a més d’aportar el seu coneixement sobre la destinació.
Teòricament , un viatge en grup privat es pot fer a partir d’una persona, fins a 24 persones. Ara bé, per norma general (i per una qüestió de costos), solen fer-se a partir de 4 persones. Per altra banda, a causa de la capacitat de les furgonetes que fem servir, el màxim sol de ser de 8 persones (a vegades pot ser fins a 10, però l’espai per equipatge ja queda un xic massa reduït).

Les dates del viatge són, com en el “fly and drive”, les que escolliu, però amb dos condicionants. El primer, que s’hi pugui anar en aquella època (per exemple, molts llocs a l’hivern estan tancats per la neu). El segon, és que algun dels guies tinguem disponibilitat. En els itineraris de mostra que tenim al web, procuro anar actualitzant la disponibilitat de dates per part dels guies. Però us preguem que ens consulteu, perquè a vegades ja estem compromesos amb un altre grup, i a l’inrevés, a vegades es cancel·la alguna sortida prevista.

El guia és molt més que un xofer. Som tres persones que guiem aquests viatges. Tots tres coneixem personalment les destinacions, i fa més de vint anys que fem de guies per a grups reduïts. Un d’ells sóc jo mateix.
Ens encarreguem de la logística del viatge, procurem donar el màxim d’informació sobre la destinació, i donem consell sobre les qüestions pràctiques com ara on anar a menjar, on comprar, activitats extres... Si hi ha cap contratemps (mal temps, retards, llocs sobtadament tancats), oferim alternatives.
El guia té totes les seves despeses personals cobertes, exceptuant la propina (voluntària).
No oferim viatges amb només xofer (sense aquesta funció de guia).

Els viatges privats en grup inclouen, a diferència dels “fly and drive”, tots els esmorzars, totes les despeses extra generades pel vehicle (benzina, peatges, aparcament...), les entrades a tots els parcs nacionals i llocs que es visiten (inclosos en l’itinerari).

La major part dels viatges privats en grup que hem organitzat han estat per a famílies (les celebracions o aniversaris solen ser la causa del viatge) o per a grups d’amics (generalment 3 o 4 parelles). Un element comú que porta a triar aquests viatges privats és poder-se oblidar dels detalls de la logística, i així poder gaudir més del grup i del viatge: ningú ha de conduir, i tothom va en un mateix vehicle (complicat tot sovint en el cas dels “fly and drive” si sou més de 5 o 6).

Al nostre web proposem una o dues rutes diferents per a cada destinació (Oest Americà, Canadà Oest i Alaska/Yukon), com a referència del que es pot fer i per disposar d’un preu de referència. Els viatges en grup solen tenir un cost superior al “fly and drive”, lligat al fet que també inclouen més serveis. No cal dir que sempre serà més econòmic un viatge per a 8 persones que un per 4.

Si sou un grup, us suggerim trieu un itinerari (dels de grup o dels “fly and drive”), unes dates, la distribució en habitacions, i ens demaneu un primer pressupost. Un cop rebut, aquesta primera proposta de viatge es sol anar modificant (activitats, tipus d’allotjament, itinerari...) fins que s’adapta a la vostra idea de viatge i pressupost.

Si us queda cap dubte sobre els nostres viatges en grup privat, preguem us poseu en contacte amb nosaltres, estarem encantats de poder aclarir-los.

Més informació...

Sobre qui ha escrit aquestes quatre línies, podeu consultar la meva web personal o bé la secció Qui Som.

Consulteu el llistat dels viatges a Alaska i el Yukon, a l'Oest del Canadà o a l'Oest Americà dels Estats Units.

viatges a Alaska viatges a Alaska viatges a Alaska viatges a Alaska viatges a Alaska
viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Estudi Marta Sansa