India Viatges

ALTRES VIATGES, ALTRES ESPECIALISTES

HOLANDA

Si esteu pensant en passar uns dies a Holanda, o fer-hi una estada més llarga, no dubteu a consultar aquesta web. Des de Descobreix Holanda us podran oferir tota mena de serveis de guia, activitats, allotjament... tot el que us cal per gaudir al màxim del vostre viatge a Holanda.

viatges a Holanda
ÍNDIA I NEPAL

Per viatjar a l'Índia, us recomanem a l'agència de viatges especialista en l'Índia i el subcontinent indi Índia a la Carta .
A través del seu web, trobareu una varietat d'itineraris i propostes de viatge. Però per sobre de tot, quan contacteu amb ells, us respondrà un especialista en l'Índia, algú a qui preguntar, consultar, que coneix el país.

pregant al Ganges
ITÀLIA

No sé si és casualitat, però a Itàlia podem trobar la major concentració de guies catalans o en català del món sencer, exceptuant el nostre país, és clar! Segurament hi ha alguna mena de passió pels nostres veïns, pel seu art, per la seva cultura... Si vosaltres també la sentiu, i voleu viatjar a Itàlia, el meu consell és que us poseu en contacte amb ells. A Roma , a Florència , i a molts altres!

viatges a Itàlia
EL MARROC

Per viatjar al Marroc, us recomanem contacteu amb l'agència de viatges Marhaba .
Els anys de viatges al Marroc, i l'a seva 'experiència professional com a agent de viatges, els fan l'agència' idònia per preparar-vos qualsevol mena de ruta en aquest país, molt més enllà del turisme clàssic.

kasbah al Marroc, autor Àngel Garriga
SARDENYA i IRLANDA

Si voleu conèixer aquestes illes, sobretot, no deixeu de visitar la web de Terra Sarda.
Hi trobareu idees, informació, i sobretot, l'experiència de'n Jordi Saumell per organitzar qualsevol itinerari o activitat en aquestes illes que li tenen el cor robat.

viatges a Sardenya
VIATGES EN MOTO

Si voleu viatjar amb moto per la Ruta 66 o Austràlia, entre altres indrets, i ho voleu fer amb un especialista que us guia i s'encarrega de tota la logística del viatge, no dubteu a visitar la web de'n Jens, l'agència de viatges Rumbo 66. Prepara detalladament els seus itineraris, i us acompanya en grups reduits.

en moto per la ruta 66, autor Jens Wiegand
viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Sadi Software, desarrollo web y software a medida en BarcelonaEstudi Marta Sansa