Lluna plena al parc nacional d'Arches, Utah

Viatges a l'OEST AMERICÀ 2023

VIATGES EN GRUP, AMB GUIA

Antelope Canyon, reserva navajo, Arizona

Viatges per a grups reduits, siguin privats (grups d'amics o famílies en les dates que desitgin) com amb algunes sortides amb data fixa, oberts a inscripcions individuals.

Parcs Nacionals i Costa Oest
Viatge en grup de 14 dies, amb guia amb experiència a l'Oest Americà.

FLY AND DRIVE - VIATGES AL NORD-OEST

Zona d'Old Faithful, Yellowstone

ELS ITINERARIS QUE US PROPOSO...

Itineraris fly and drive que us permetran conèixer del nord-oest dels Estats Units, entre el Missouri i la costa nord del Pacífic. Inclouen les Rocalloses, les grans praderies, i parcs nacionals com Yellowstone, Mount Rainier, Badlands, Glacier, als estats de Dakota del Sud, Montana, Wyoming, Washington...

Parcs Nacionals del Nord-oest dels Estats Units
16 dies entre Salt Lake City i Seattle, visitant els parcs nacionals de Yellowstone, Grand Teton, Glacier, North Cascades, Olympic, Mt Rainier...

Yellowstone i l'Oest Americà
14 dies entre Salt Lake City i Denver, visitant els parcs nacionals de Yellowstone, Grand Teton, Rocky Mountain, Badlands... i el Little Big Horn

Parcs Nacionals de les Rocalloses i les Praderies
16 dies entre Salt Lake City i Denver, visitant els parcs nacionals de Yellowstone, Grand Teton, Glacier, Rocky Mountain, Badlands... i el Little Big Horn

... I EXEMPLES DE VIATGES QUE HE ORGANITZAT:

Entre el Missouri i les Rocalloses, de Glacier a Denver
Agost 2018, una ruta molt completa pels parcs nacionals de Yellowstone i Glacier, la gran festa Powwow dels Crow, les praderies de l'oest...


De Seattle a Yellowstone
Viatge fet el setembre de 2014, per una parella, visitant Seattle, els parcs nacionals d'Olympic, Mount Rainier, Yellowstone, Grand Teton, i els boscos de Clearwater, a Idaho.

FLY AND DRIVE - VIATGES A L'OEST DEL CANADÀ I ESTATS UNITS

parc nacional de North Cascades, Washington

ELS ITINERARIS QUE US PROPOSO...

Itineraris que us ofereixen fer un fly and drive combinant l'oest del Canadà (parcs de Banff, Jasper, Vancouver...) amb el nord-oest dels Estats Units: Seattle, parcs de Mount Rainier, Olympic, i altres indrets de l'estat de Washington.

Muntanyes Rocalloses i parcs nacionals de Washington
16 dies, Calgary, Vancouver, Victoria, les Rocalloses... i l'estat de Washington: Seattle, i els parcs nacionals de Mt Rainier, Olympic, North Cascades...

... I EXEMPLES DE VIATGES QUE HE ORGANITZAT:

Gran Ruta dels parcs nacionals del Nord-oest dels Estats Units i Oest de Canadà
Llarg viatge de gairebé un mes, visitant un gran nombre de parcs nacionals: Grand Teton, Yellowstone, Banff, jasper, Mt Rainier, Olympic.. .

FAQ, INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

creuers a Alaska, Juneau i Glacier Bay

FLY AND DRIVE - VIATGES AL SUD-OEST

parc estatal de Horseshoe, Utah

ELS ITINERARIS QUE US PROPOSO...

Itineraris fly and drive pel sud-oest dels Estats Units, des de Denver fins la costa de Califòrnia, incloent parcs nacionals com el Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches, Canyonlands... la ciutat de Las Vegas, o estats com Arizona i Utah.

Gran Canó del Colorado, Las Vegas, Yosemite i San Francisco
14 dies entre Arizona i Califòrnia, pels molts dels indrets més mítics de l'oest dels Estats Units.

Des de Denver a Las Vegas
14 dies, intens recorregut pels parcs nacionals de Colorado, Utah i Arizona

Parcs Nacionals de Colorado, Arizona i Utah
15 dies, entre Denver i Salt Lake, passant per Las Vegas i, sobretot, els grans parcs nacionals del centre de l'oest americà

... I EXEMPLES DE VIATGES QUE HE ORGANITZAT:

Senderisme als parcs nacionals de Colorado i Utah
Caminar és el que buscava aquesta parella, que ja havia viatjat amb Agama. L'itinerari fa estades llargues a diferents parcs nacionals (Rocky Mountain, Colorado National Monument, Arches, Canyonlands, Bryce Canyon, Zion, Mesa Verde), l'allotjament és senzill, un lloc on reposar. Viatge fet l'agost de 2015.

FLY AND DRIVE - VIATGES NORD I SUD

parc nacional del Rocky Mountain, Colorado

De nord a sud, o de sud a nord, aquests itineraris fly and drive combinen el verd del nord-oest amb l'aridesa del sud-oest.

La Gran Ruta dels Parcs Nacionals de l'Oest Americà
20 dies entre Montana i Califòrnia, de Yellowstone a San Francisco, passant per Grand Canyon, Yosemite, Las Vegas...

De Yellowstone a Las Vegas
16 dies, parcs nacionals del nord i de Utah i Colorado.

MÉS INFORMACIÓ PER VIATJAR A L'OEST AMERICÀ

Montezuma castle, Arizona

Altres webs que esperem que us puguin ser útils per trobar més informació per preparar el vostre viatge a l'oest americà.

Els Estats Units a Narinant.cat
El Portal de Viatges en català

Rumbo66
Voleu fer un viatge per la Ruta 66, entre Chicago i Los Angeles?
Somieu en travessar dalt d'una Harley Davidson, en un descapotable, les llargues carreteres que travessen els Estats Units?
Doncs no dubteu a consultar a aquesta petita agència d'Olot, altament especialitzada i que sens lloc a dubtes, us recomano.

Galeria de fotos de l'Oest Americà
Fotos que he anat fent durant els darrers anys, dels diferents parcs nacionals dels Estats Units que he anat visitant: Arches, Mesa Verde, Rocky Mountain, Olympic, Yellowstone... i altres que aniré, poc a poc pujant.

Cap a Nova York
Si voleu fer una extensió a Nova York a l'anada o a la tornada de l'Oest Americà, us suggereixo contacteu amb en Marc Tió, una apassionat de Nova York. A la seva web hi trobareu informació sobre activitats, excursions... contacteu amb ell per preparar la vostra estada a Nova York!

viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Estudi Marta Sansa