jo i els óssos

QUI SOM

O potser hauria de dir: Qui sóc?

No, no és una broma filosòfica. Agama és una agència de viatges, amb una única persona, jo mateix, en Francesc Nolla.

Primer, un breu resum.

Vaig començar el 1995 organitzant viatges en grup a les reserves sioux d'Estats Units, i com molts uns altres guies, vaig anar “creixent”: més viatges, més destinacions. L'any 2000, vaig participar en la creació de l'agència, per poder gestionar millor els viatges que m'interessaven, una manera de treballar pròpia: poques destinacions, conegudes, grups reduïts... Créixer implicava més gent, i per Agama Taller de Viatges ha passat un bon nombre de persones. Mai vam ser més de 4 al mateix temps, però segurament ja érem una multitud.

L'any 2010, diverses circumstàncies imprevisibles em van deixar sol... Després de la sorpresa inicial, vaig descobrir les possibilitats que se m'obrien davant meu, per prendre un nou impuls en la meva carrera professional, sense haver de tornar a començar, aprofitant l'experiència dels anys.

Així doncs, passo finalment a respondre a la pregunta: Qui Som?

Agama Taller de Viatges sl. és l'agència de viatges legalment constituïda que dóna cobertura legal i totes les garanties professionals als nostres clients. Agama.cat és la web on trobareu les meves propostes de viatges a les destinacions que goso afirmar que conec: Oest Americà, Canadà i Alaska.

Agama Taller de Viatges s.l.
Llicència d'agència de viatges: GC 928
CIF: B62216346

Per més referències


No dubteu a contactar aquests nostres col·laboradors per a demanar-los referències nostres.

Disposem d'una pòlissa de responsabilitat civil amb cobertura de fins a 600.000 euros. Aquesta i totes les assegurances que oferim en els nostres viatges, les realitzem a través de l'empresa Aon/Taeds.

Som membres de l'associació d'agències de viatges Acave.

Treballem amb l'oficina de Bankia número 8978.

Estudi Marta Sansa ens dissenya aquesta i altres webs amb les que us presentem les nostres propostes de viatge.
************************************
viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Estudi Marta Sansa