Agama - Grans Viatges a Seattle, parcs nacionals de Yellowstone, Olympic, Mount Rainier, Grand Teton
llac Peyto, Banff, Alberta, Canadà

Viatges a l'Oest del Canadà: Gran Ruta dels parcs del nord dels Estats Units i de l'Oest de Canadà

Resum:

Un any abans, aquesta parella de jubilats va fer el seu primer viatge als Estats Units, amb moltes precaucions. Sembla que els va anar bé, i abans d'un any em demanaven aquesta ruta, un dels grans viatges que he tingut la sort de poder organitzar. Des de Salt Lake fins a Vancouver i Seattle, van visitar els parcs nacionals del Grand Teton, Yellowstone, Glacier, Kootenay, Banff, Yoho, Jasper Olympic i Mount Rainier.


Dates en què es va fer el viatge:

2 al 29 de juny de 2014

Nombre de persones:

2

Nombre d'habitacions:

1

Tipus de vehicle:

Compacte
Itinerari esquemátic:

01-06-2014 - Barcelona - Salt Lake City
02-06-2014 - Salt Lake City- Jackson Hole
03-06-2014 - Jackson Hole - Grand Teton - Yellowstone
04-06-2014 - Yellowstone
05-06-2014 - Yellowstone
06-06-2014 - Yellowstone - Lolo Pass
07-06-2014 - Lolo Pass
08-06-2014 - Lolo Pass - Glacier - Whitefish
09-06-2014 - Whitefish - Glacier - Whitefish
10-06-2014 - Whitefish - Kootenay - Lake Louise
11-06-2014 - Yoho - Lake Louise
12-06-2014 - Lake Louise - Banff - Lake Louise
13-06-2014 - Lake Louise - Jasper
14-06-2014 - Jasper
15-06-2014 - Jasper
16-06-2014 - Jasper - Kamloops
17-06-2014 - Kamloops - Vancouver
18-06-2014 - Vancouver
19-06-2014 - Vancouver - LaConner - Port Angeles
20-06-2014 - Port Angeles - Olympic National Park
21-06-2014 - Olympic Nat Park
22-06-2014 - Olympic National Park
23-06-2014 - Olympic Nat Park - Ashford
24-06-2014 - Mount Rainier
25-06-2014 - Mount Rainier - Seattle
26-06-2014 - Seattle
27-06-2014 - Aeroport - Nit en vol.
28-06-2014 - Arribada a origen del viatge.

Itinerari detallat:


01-06-2014

Barcelona - Salt Lake City
Vol via capital europea o americana. Arribada a Salt Lake per la tarda – nit. En arribar al primer aeroport dels Estats Units, passareu la frontera (control de passaports).
Recollida del vostre equipatge i vehicle de lloguer, i trasllat cap al vostre hotel al centre de la ciutat. Salt Lake es troba a 8 hores de diferència amb el nostre país.


Serveis Inclosos:

- Lloguer de Cotxe: 01-06-2014 al 27-06-2014 - Cotxe de categoria "Compacte", corresponent a un Ford Focus (o similar). Capacitat per 2 adults i 2 nens, 2 maletes grans, 1 maleta petita, canvi automàtic, aire condicionat. Inclou quilometratge il·limitat, assegurança amb franquícia per col·lisió o robatori, cobertura addicional de responsabilitat civil, taxes locals i d`aeroport.

- Allotjament: Little America: Al centre de Salt Lake, 3 estrelles, perfecte per una ciutat que no ofereix grans atractius.02-06-2014

Salt Lake City- Jackson Hole
Pel matí, us suggerim aneu a visitar el Gran Temple dels mormons. Hi ha visites guiades, també es pot visitar per lliure. Cal esmentar que els mormons tenen com a part important de la seva fe la seva propagació, així que no us sorpreneu si proven de convèncer-us.
Sortida de Salt Lake cap al nord. Els voltants de la ciutat són desert o muntanyes. Us endinsareu més aviat en zones àrides, i ben aviat arribareu a Wyoming. Seguiu cap al nord, i després d'unes 4 o 5 hores, el verd retornarà al vostre paisatge, així com les muntanyes. Arribareu al poble turístic de Jackson Hole, on teniu el vostre allotjament. Temps lliure per passejar per Jackson Hole. Es tracta d'una estació de ski, on a més s'hi celebra una de les grans reunions anuals d'economia, l'equivalent al Davos suís.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Painted Buffalo Inn: Motel correcte a prop del centre de Jackson Hole.03-06-2014

Jackson Hole - Grand Teton - Yellowstone
Tot just sortir de Jackson Hole, entrareu al parc nacional del Grand Teton. Compreu el vostre passi anyal, i ja hi sereu! Visita del parc nacional del Grand Teton, el que molts anomenen el germà petit de Yellowstone. A primera hora de la tarda, podeu continuar la vostra ruta cap al nord fins passar del Teton al Yellowstone, el primer parc nacional del món. Dirigiu-vos cap al vostre allotjament, i comenceu a gaudir d'aquest indret certament fantàstic!


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Lake Yellowstone Hotel and Cabins: Cabanes austeres, correctes i molt ben mantingudes, a la zona de Lake Yellowstone. Hi ha un hotel central, on es pot disposar de diversos serveis com ara restaurant, petita botiga de queviures i records, centre d`informació..04-06-2014

Yellowstone
Dia sencer per explorar el parc nacional de Yellowstone: : Old Faithful, Norris Bassin, Lake Yellowstone, Mammouth Hot Springs...Nit a Yellowstone.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Lake Yellowstone Hotel and Cabins: Cabanes austeres, correctes i molt ben mantingudes, a la zona de Lake Yellowstone. Hi ha un hotel central, on es pot disposar de diversos serveis com ara restaurant, petita botiga de queviures i records, centre d`informació..05-06-2014

Yellowstone
Dia sencer per explorar el parc nacional de Yellowstone: : Old Faithful, Norris Bassin, Lake Yellowstone, Mammouth Hot Springs...Nit a Yellowstone.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Lake Yellowstone Hotel and Cabins: Cabanes austeres, correctes i molt ben mantingudes, a la zona de Lake Yellowstone. Hi ha un hotel central, on es pot disposar de diversos serveis com ara restaurant, petita botiga de queviures i records, centre d`informació..06-06-2014

Yellowstone - Lolo Pass
Sortida de Yellowstone cap al nord, sigui per la porta oest (West Yellowstone) o per la nord (Mammouth Hot Springs), ambdues són precioses. Ruta fins arribar a l'autopista, direcció oest. Suggerim pareu a Butte (antiga capital mundial del coure, amb un museu a l'aire lliure que val molt la pena) i a Deer Lodge (Grant Kohrs Ranch, monument nacional). Seguiu cap a MIssoula, i allà sortiu de l'autopista per agafar la carretera que va cap a Idaho a través del Lolo Pass. És un dels grans colls de les Rocalloses, amb molta història darrera. Tot just passat el coll, ja dins d'Idaho, arribareu al vostre hotel de cabanes, enmig del bosc de cedres.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Lochsa Lodge: Un dels meus hotels preferits, el conec des del segle passat, és una delícia. Cabanes i habitacions, al Lolo Pass, a prop de l`estació ranger del Clearwater, enmig d`un bosc de cedres impressionants.07-06-2014

Lolo Pass
Jornada completa a la zona del Lolo Pass i el bosc nacional del Clearwater. Possibilitats de fer senderisme, anar a cavall, visitar el centre del Lolo Pass, i sobretot, anar fins a unes fonts termals naturals i banyar-se al mig del bosc: una delícia.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Lochsa Lodge: Un dels meus hotels preferits, el conec des del segle passat, és una delícia. Cabanes i habitacions, al Lolo Pass, a prop de l`estació ranger del Clearwater, enmig d`un bosc de cedres impressionants.08-06-2014

Lolo Pass - Glacier - Whitefish
Tornada cap a Montana, per anar cap al nord. En ruta podeu visitar una reserva de bisons, anireu fins al llac Kalispell, i des d'allà fins al parc nacional del Glacier. Podeu entrar al parc i fer una primera visita a la zona del llac Apgar. Sortida del parc per anar fins el proper poble de Whitefish, on teniu el vostre allotjament.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Rocky Mountain Lodge: Hotel correcte a Whitefish, excel·lent base per visitar el Glacier National Park. Inclou l`esmorzar.09-06-2014

Whitefish - Glacier - Whitefish
Dia complet al parc del Glacier. Hi ha diferents possibilitats, segons el temps i les condicions dalt del Logan Pass. La primera seria donar la volta al parc, anant pel sud, i tornar per la Going to the Sun Road, que fa el Logan Pass. L'altre, seria pujar fins el pas per la vessant oest, i tornar a baixar pel mateix lloc. En tot cas, gaudiu de les darreres glaceres dels Estats Units continentals (Hawaii i Alaska no compten), i dels grans llacs i boscos de cedres.
Tornada a Whitefish per passar la nit.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Rocky Mountain Lodge: Hotel correcte a Whitefish, excel·lent base per visitar el Glacier National Park. Inclou l`esmorzar.10-06-2014

Whitefish - Kootenay - Lake Louise
Avui és un dia llarg, amb frontera pel camí. Sortida cap al nord, fins arribar al Canadà. Us caldrà baixar del cotxe, i omplir uns formularis. No és un pas molt transitat, no haurieu de perdre massa temps. Un cop dins del Canadà, i més concretament de la Colúmbia Britànica, seguiu cap al nord, fins arribar al parc nacional del Kootenay. Travessareu aquest parc, resseguint la carretera que us durà fins al parc nacional de Banff, a la província d'Alberta. Un cop a Banff, ruta fins al vostre allotjament a la zona de Lake Louise.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Deer Lodge: Aquest hotel és una construcció de fusta, el més vell de Lake Louise (el Chateau Lake Louise s`ha cremat un parell de cops). Molt ben cuidat, a uns 200 metres del llac, sense cap mena de dubtes pot ser qualificat d`hotel amb encant. Habitacions renovades, àmplies, amb dos llits dobles i balcó. Esmorzar tipus buffet molt complet, inclòs en el preu de l`habitació.11-06-2014

Lake Louise (Aproximadament 100 quilòmetres)
Seguint amb les nostres recomanacions, avui podeu començar la jornada amb una passejada de tan bon matí com us sigui possible, al voltant del llac Louise. Seguidament, agafeu el vostre vehicle i aneu fins al proper llac Moraine. A continuació, us dirigiu cap al parc nacional de Yoho, just a l'entrada de la Colúmbia Britànica. Allà no us podeu perdre les cascades Takakaw (no dubteu a acostar-vos-hi tant que pogueu, us mullareu però val la pena), els ponts naturals i el llac Maragda (el nostre preferit per fer una activitat imprescindinble al Canadà: anar en canoa). Retorn cap a Lake Louise, on passeu la nit.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Deer Lodge: Aquest hotel és una construcció de fusta, el més vell de Lake Louise (el Chateau Lake Louise s`ha cremat un parell de cops). Molt ben cuidat, a uns 200 metres del llac, sense cap mena de dubtes pot ser qualificat d`hotel amb encant. Habitacions renovades, àmplies, amb dos llits dobles i balcó. Esmorzar tipus buffet molt complet, inclòs en el preu de l`habitació.12-06-2014

Lake Louise - Banff - Lake Louise
Dia sencer per fer alguna passejada més a fons pel parc de Banff o Yoho.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Deer Lodge: Aquest hotel és una construcció de fusta, el més vell de Lake Louise (el Chateau Lake Louise s`ha cremat un parell de cops). Molt ben cuidat, a uns 200 metres del llac, sense cap mena de dubtes pot ser qualificat d`hotel amb encant. Habitacions renovades, àmplies, amb dos llits dobles i balcó. Esmorzar tipus buffet molt complet, inclòs en el preu de l`habitació.13-06-2014

Lake Louise - Jasper (Aproximadament 275 quilòmetres)
Una llarga jornada. Aneu cap al nord, en direcció al parc de Jasper. Hi ha un munt de llocs on parar, us aneu allunyant dels indrets més visitats, i la sensació d'entrar en el Canadà és més intensa. Es poden fer parades per caminar (amb diferents nivells d'esforç). Cal no deixar-se la glacera Crowfort, el llac Peyto i el canó de Mistaya. Seguidament, en passar el riu Saskatchewan, entreu al parc de Jasper, i seguint la seva vall, arribareu al centre d'interpretació dels camps de gel de Colúmbia: es tracta d'una immensa massa de gel, sobre les muntanyes, de les que hi "pengen" 9 glaceres... a una d'elles hi podreu pujar amb l'Ice Explorer, una espècie d'autobús amb rodes de tractor. Tapeu-vos, allà dalt hi sol fer fred de veritat!
Seguiu la vostra ruta cap a Jasper, i aquí hi ha dos punts que són de visita obligatòria: les cascades de Sunwapta i les cascades del riu Atabasca. Finalment, arribareu a Jasper, on us allotjareu.


Serveis Inclosos:

- Activitat: Pujada en l`Ice Explorer a la glacera Atabasca. Al nord del parc nacional de Banff, hi ha el centre d`interpretació de les glaceres i els Camps de Gel de Columbia. Des d`allà pujareu a un autobús que us durà fins on hi ha l`Ice Explorer, un altre autobús però amb rodes de tractor. Això li permet d`anar per sobre el gel i pujar perla llengua de la glacera. Parada d`aproximadament un quart d`hora enmig del gel, i tornada cap al centre d`interpretació, tot plegat en poc més d`una hora.

- Allotjament: Tekarra Lodge: Hotel als voltants del poble de Jasper, a tocar del riu Atabasca. Les habitacions són cabanes de fusta, molt ben cuidades.14-06-2014

Jasper (Aproximadament 100 quilòmetres)
Pel matí, us suggerim anar cap al llac Maligne. Passejar pel camí que ressegueix la vora, o agafar el vaixell que us duu ben endins d'aquest immens llac... qualsevol activitat us resultarà agradable en un dels indrets on millor es pot sentir la llunyania i l'immensitat de la natura canadenca. No oblideu el canó del mateix nom, en la mateixa carretera del llac Maligne. Podeu també pujar al telefèric de Jasper, amb unes vistes impressionants de la vall del riu Atabasca... si el temps ajuda i els núvols no es passegen pel cim. Alerta, que allà dalt sol fer fred!
Finalment, podeu dedicar la tarda a passejar pel poble de Jasper, francament agradable. Allotjament a Jasper.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Tekarra Lodge: Hotel als voltants del poble de Jasper, a tocar del riu Atabasca. Les habitacions són cabanes de fusta, molt ben cuidades.15-06-2014

Jasper
Dia sencer pel parc per fer alguna ruta a peu.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Tekarra Lodge: Hotel als voltants del poble de Jasper, a tocar del riu Atabasca. Les habitacions són cabanes de fusta, molt ben cuidades.16-06-2014

Jasper - Kamloops (Aproximadament 480 quilòmetres)
Avui sortiu de Jasper, i deixeu enrera els parcs nacionals... però no pas els grans paisatges! En primer lloc, agafeu la carretera cap a l'oest, l'anomenada "Highway 16". Ben aviat entrareu a la Colúmbia Britànica, província en la que fareu la resta del vostre itinerari. En els 100 km que fareu en aquesta direcció, passareu pel costat del parc provincial del Mt. Robson: no deixeu d'aturar-vos al centre del parc (per veure si teniu sort el cim més alt de les Rockies canadenques) o al Moose Lake.
Deixeu la "Highway 16" per dirigir-vos cap al sud. Grans rectes entre amples valls us duran fins a Blue River, on suggerim feu una altra parada, especialment els amants del rafting. Continueu la vostra ruta, seguint una espectacular carretera que voreja llacs i muntanyes del parc provincial de Wells Gray. En aquesta ruta també teniu l'ocasió d'aturar-vos en qualsevol de les botigues d'antiquaris (o més aviat d'estris antics) que solen tenir un cert encant.
Finalment, arribareu a Kamloops. Es tracta d'una petita ciutat, amb un centre agradable on passejar o anar a sopar en un dels seus restaurants o terrasses. Allotjament a Kamloops.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Ramada: Situat en un carrer que baixa de l`autopista a al centre de Kamloops, aquest hotel de la cadena Ramada correspon a un 3 estrelles. Habitacions amb dos llits "queen".17-06-2014

Kamloops - Vancouver
Sortida de Kamloops, per una autopista sense gairebé trànsit, a través d'un paisateg de muntanya. Notareu que us acosteu a la gran ciutat en entrar a la vall del riu Fraser, on el trànsit esdevé molt més intens. Lentament, anireu avançant fins a Vancouver i a l'hotel del centre on us allotgeu. Un cop allotjats, podeu sortir a gaudir d'una de les ciutats més interessants que coneixem. Amb una immensa part de la població d'origen oriental (coreans, xinesos, japonesos) i de tots els indrets del planeta, conservant un estil britànic, hi ha dos elements que distingeixen Vancouver: el fet de ser una ciutat que es pot conèixer a peu, i l'alt nivell de civisme de tots els seus habitants.
Què fer i/o veure a Vancouver? Passejar per Robson street, anar en bicicleta per Stanley Park, el mercat de Granville Island, el vell Gastown, passar el pont Capilano (excepte que patiu de vertigen com el que us escriu aquestes ratlles), menjar bon salmó, gaudir d'una posta de Sol a la badia dels anglesos.... i molt més!
Allotjament a Vancouver.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Listel: Hotel situat a Robson Street, el que podriem anomenar carrer major de Vancouver. Es troba a prop de la major part de punts d`interès de Vancouver, com ara Stanley Park, Granville Market, Gastown... Decoració minimalista, fa anys que és la nostra primera opció en aquesta ciutat.18-06-2014

Vancouver
Dia complet a Vancouver, per poder gaudir del que ja us hem explicat i més. Un detall: si quedeu esgotats, no us preocupeu, sol passar quan camines amunt i avall pels racons d'aquesta ciutat.
Allotjament a Vancouver.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Listel: Hotel situat a Robson Street, el que podriem anomenar carrer major de Vancouver. Es troba a prop de la major part de punts d`interès de Vancouver, com ara Stanley Park, Granville Market, Gastown... Decoració minimalista, fa anys que és la nostra primera opció en aquesta ciutat.19-06-2014

Vancouver - LaConner - Port Angeles
Un altre cop la frontera, per entrar als Estats Units. Des de Vancouver us dirigiu cap al sud, i ben aviat sereu a la frontera... però no canteu victòria, perquè si només tardeu una hora en passar-la, és que esteu de sort...
Ja dins dels Estats Units, seguiu cap al sud, i una mica abans d'arribar a Seattle, us desvieu cap a LaConner. Es tracta d'un poblet amb encant, el port a la desembocadura d'un riu. Des d'allà, seguiu entre illess (enllaçades amb ponts) fins arribar al ferri, que us permetrà saltar a la península d'Olympia. És un tram de tot just mitja hora, molt agradable. Un cop a la península, aneu cap a l'oest fins arribar a Port Angeles, on teniu l'allotjament. Si tot ha anat bé, fins i tot tindreu temps de visitar Huricaine Ridge, en el parc nacional d'Olympic.
Tornada a Port Angeles, per passar-hi la nit.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Red Lion Port Angeles: Hotel correcte, situat al centre de Port Angeles, davant del mar.20-06-2014

Port Angeles - Olympic National Park
Jornada completa pel parc nacional d'Olympic. Hi ha diverses zones que podeu visitar, la ruta ja us durà cap al llac Crescent, les platges de l'oest, o al boscos plujosos. Perfecte per passejar, guardeu-vos la posta de Sol per caminar per la platja de Kalaloch (o qualsevol altra de l'oest del parc).


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Forks Motel: Motel senzill, situat al poble de Forks, estratègicament localitzat a l`oest del parc nacional d`Olympic. Habitacions amb dos llits "queen" o bé "king", es poden trobar tots els serveis (restaurant, supermercat...) al voltant.21-06-2014

Olympic Nat Park
Jornada completa pel parc nacional d'Olympic. Hi ha diverses zones que podeu visitar, la punta oest de la península, el bosc plujós de Ho... Perfecte per passejar, guardeu-vos la posta de Sol per caminar per la platja de Kalaloch (o qualsevol altra de l'oest del parc).


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Forks Motel: Motel senzill, situat al poble de Forks, estratègicament localitzat a l`oest del parc nacional d`Olympic. Habitacions amb dos llits "queen" o bé "king", es poden trobar tots els serveis (restaurant, supermercat...) al voltant.22-06-2014

Olympic National Park
Jornada completa al parc, per poder-ne descobrir altres racons.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Forks Motel: Motel senzill, situat al poble de Forks, estratègicament localitzat a l`oest del parc nacional d`Olympic. Habitacions amb dos llits "queen" o bé "king", es poden trobar tots els serveis (restaurant, supermercat...) al voltant.23-06-2014

Olympic Nat Park - Ashford
Matí dedicat a la zona sud-oest del parc, que inclou el llac Quinnault. Possiblement havent dinat, deixareu el parc, i iniciareu la ruta cap a l'est, en direcció al parc nacional del Mount Rainier: un dels parcs nacionals que, personalment, més m'agraden de tots els Estats Units (sobre gustos no hi ha res escrit!!!). Parc que gira al voltant del cim (volcà actualment apagat) que el seu nom indica, però que va molt més enllà de la muntanya. Per exemple, aquesta darrera vegada que hi vaig ser, el Mount Rainier estava totalment envoltat de núvols, i no el vaig poder veure. I sens lloc a dubtes, vaig seguir gaudint de la visita d'aquest parc: glaceres, boscos de cedres, salts d'aigua, vistes infinites, passejades curtes i intenses... ja ho veieu, us recomano el Mount Rainier, i no us explico si a sobre us fa bon temps i el veieu!!!


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Nisqually Lodge: Petit hotel familiar amb encant, construcció de fusta, en un poble que amb prou feines deu tenir uns 100 habitants. Situat al sud-oest del parc nacional del Mount Rainier, en una zona de boscos tupits.24-06-2014

Mount Rainier
Jornada completa per visitar el parc nacional del Mount Rainier. Hi ha diferents punts on es pot fer rutes de senderisme, com ara Paradise Point, o bé altres per a poder gaudir de la gran muntanya. Es pot fer una ruta en part circular, per tornar al vespre al vostre allotjament.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Nisqually Lodge: Petit hotel familiar amb encant, construcció de fusta, en un poble que amb prou feines deu tenir uns 100 habitants. Situat al sud-oest del parc nacional del Mount Rainier, en una zona de boscos tupits.25-06-2014

Mount Rainier - Seattle
I avui és el dia en que travessareu la major part del Mount Rainier, resseguint la carretera en sentit contrari a les agulles del rellotge. Pujareu fins Paradise Pass, i més endavant arribareu al punt principal d'observació del volcà cobert per la neu, i del que neixen diverses glaceres.
A mitja tarda deixareu el parc i en un parell d'hores sereu a Seattle.
Aneu cap al vostre cèntric hotel, agafant les múltiples autopistes i rondes de la ciutat. Però no us espanteu: Seattle que té moltes zones per fer a peu, tot el front marítim, mercats de peix i flors, i carres atrafegats plens de vida. És aquí on tenen els seus orígens Microsoft, la música de Nirvana, o els cafès de Starbucks, entre molts altres.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Max Hotel: Hotel 3 estrelles, molt ben situat al centre de Seattle, decorat amb molta modernitat.26-06-2014

Seattle
Dia sencer a Seattle per gaudir de la ciutat.


Serveis Inclosos:


- Allotjament: Max Hotel: Hotel 3 estrelles, molt ben situat al centre de Seattle, decorat amb molta modernitat.27-06-2014

Aeroport - Nit en vol.
Al matí, us acomiadeu de Seattle. Lliurament del cotxe de lloguer a l'aeroport i agafeu el vol de retorn o de connexió cap a la següent part del vostre viatge.


Serveis Inclosos:28-06-2014

Arribada a Barcelona.


Serveis inclosos en el preu del viatge


- Tots els "serveis inclosos" especificats a l'itinerari detallat.
- Itinerari detallat i ampliat.
- Dossier informatiu: informació del país, consells pràctics, localització dels hotels, gastronomia....
- Mapa de carreteres de l`Oest del Canadà.
- Mapa de carreteres de l`Oest Americà.
- Assegurança de viatge i anul·lació: Class Vip 4000, de la companyia ARAG. Inclou anulació fins a 4000 euros per persona, i despeses mèdiques durant el viatge.

Serveis no inclosos en el preu del viatge


- Els menjars i les begudes no especificats en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Suplement de màxim 300 dòlars per tornar el vehicle a Seattle. Es paguen a destinació.
- Enviament de la documentació del viatge per servei de missatgeria 24h.
- Altres activitats no incloses a l'itinerari detallat.
- Assegurances contractades en destinació, no incloses en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres serveis no indicats clarament en l'itinerari detallat o els serveis inclosos en el preu del viatge.

Preu del viatge

Preu per persona:

2813 euros, més els vols


Preu del vol per persona:

950 € por persona
Vols amb US Airways / American Airlines

1 escala a l'anada a Filadèlfia

1 escala a la tornada a Londres

Les dues escales són de més de 4 hores.


Estudi Marta Sansa